PLAZA DE CATALUÑA

Descripció

A la ciutat de Barcelona es troba un atractiu turístic molt interessant: la Plaça Catalunya, que representa un punt important en el qual s'uneix el barri antic de la ciutat amb l'Eixample.

A més, la Plaça Catalunya és un lloc des del qual parteixen diferents artèries principals de Barcelona, raó per la qual és un pas obligat a l'hora de dirigir-se a diversos destins de la ciutat, tant per a turistes com els seus habitants.

Què pots veure en la Plaça Catalunya?

Al voltant de la bella Plaza Catalunya pots veure una gran quantitat de botigues, centres comercials, bancs, hotels, bars i restaurants, raó per la qual és un lloc idoni per a l'entreteniment, el temps d'oci amb amics, així com un espai perfecte per a la celebració d'exposicions, concerts, entre altres activitats interessants.

Un dels aspectes més interessants de Plaza Catalunya és que sempre està animada, sense importar l'hora del dia, per la qual cosa sol ser bastant transitada. Pots gaudir d'una vista general d'ella des de la terrassa en la qual es troba la cafeteria del centre comercial El Corte Inglés.

També pots observar en aquest lloc una varietat de monuments i escultures que inclouen obres importants de mestres catalans com Eusebi Arnau, Josep Subirachs i Josep Clarà. També pots asseure't una estona en la gespa o algun dels bancs disposats en la plaça per a contemplar els seus principals atractius.

A un costat d'aquesta plaça està el passeig de Gràcia, en el qual es pot apreciar la bellesa de l'arquitectura contemporània pròpia del barri l'Eixample, on pots trobar la Casa Batlló i La Pedrera, dues grans obres d'Antoni Gaudí.

En l'ampli espai central de la plaça de Catalunya se celebren sovint festivals i altres esdeveniments. Pots veure els concerts gratuïts del Dia de Catalunya, que té lloc cada any l'11 de setembre. En la plaça també hi ha concerts de música en directe durant les festes de la Mercé, que se celebren al setembre en homenatge a la santa patrona de Barcelona.

Com arribar a la Plaça Catalunya?

Si vols anar de compres o asseure't a gaudir del vaivé de les persones que freqüenten aquesta zona considerada com el cor de Barcelona tens dues alternatives: pel metre Catalunya, a través de les línies 1 i 3. També pots arribar per aerobús A1 i aerobús A2. Una altra forma és arribar amb autobús per mitjà de les línies 9, 14, 16, 17, 24, 28, 41, 42, 55, 58, 59, 62, 66, 67, 68, 141.

Llocs pròxims a Plaza Catalunya

En les zones pròximes a la Plaça Catalunya pots trobar alguns llocs per a visitar un dia en companyia d'amics, familiars o la teva parella. Com el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona que està a 453 metres, el Palau de la Música Catalana, a 463 metres, el Museu d'Art Contemporani de Barcelona, a només 503 metres, el Museu del Modernisme de Barcelona, a 586 metres, o la Catedral de Barcelona, a una distància de 602 metres.

Valoracions i Comentaris

Aquest lloc no ha rebut cap valoració. Vols ser el primer?

Per comentar i valorar has d'iniciar sessió. Si no tens compte, registra't gratis aquí

Compartir:

Uneix-te a la nostra Newsletter

Uneix-te al nostre butlletí i t'informarem de novetats i tota mena de notícies