Sobre nosaltres

Què és Vivalando?

És una empresa amb esperit jove i amb un gran projecte innovador internacional en el mercat, apostant per les noves tecnologies i les futures generacions. Compta amb un equip expert amb el propòsit d'aconseguir que les persones interessades trobin tot el que desitjen a Vivalando.
Aquest gran projecte sorgeix als inicis del confinament i donant-li la volta a la nova normalitat, va néixer Vivalando.com.

  • El teu nou portal de viatges, amb una guia turística integrada i llocs del teu interès, descomptes i molt més t'estan esperant.
  • Amb un fàcil accés a la pàgina de Vivalando.com trobaràs tot allò que busquis i necessitis en qualsevol moment.
  • Si vas de viatge tindràs a la teva disposició un mapa que t'acompanyarà als llocs més recòndits i especials per a la teva completa diversió.
  • Si vols vendre algun objecte que ja no utilitzis, tindràs el nostre Marketplace per fer-ho de la forma més fàcil i dinàmica, tot a Vivalando.com.
  • Busquis el que busquis, sigui un hotel, cotxes de lloguer... a Vivalando comptem amb les millors companyies que sempre estaran a la teva disposició.

Tenint en compte la situació en la qual ens trobem, aquest portal vol facilitar un enfocament al teu negoci i així crear una clientela nova i fidelitzar-los.

Registra't! És fàcil i ràpid.

Si vols donar-li més visibilitat al teu negoci, et donarem les eines necessàries per poder fer-ho des de qualsevol lloc.

Uneix-te a la nostra Newsletter

Uneix-te al nostre butlletí i t'informarem de novetats i tota mena de notícies